Enkelt – og godt

Nogle har et helt kemisæt i køkkenet for at lave kaffe. Men ikke alle ønsker at bruge tid på selve bryggeprocessen. Derfor har Moccamaster udviklet enkeltkopsmaskinen Cup-one, der automatiserer den håndbryggede proces. Certificeringen fra European Coffee Brewing Center beviser, at Cup-one følger de korrekte processer for at brygge perfekt kaffe – hver gang.

Med Cup-one behøver du ikke bruge flere af de dyrebare kaffebønner end nødvendigt. Den brygger ét stort krus frisk, varm kaffe. Vil du have flere kopper af din yndlingsblanding, laver du bare en kop til. Det gør den til det perfekte valg til dig, som er ekstra glad for god kaffe. Køb Cup-one i vores webshop eller hos en af vores forhandlere.

Ideel bryggeproces

Da Moccamasters designere skulle udforme Cup-one, måtte de gøre brug af hele deres dybe forståelse af bryggeprocessen. Selv om kaffebønner har et stort spænd i smag og ristning, skal al filtermalet kaffe nemlig have samme formalingsgrad.

Det betyder, at den kræver samme temperatur, bryggetid og dosering for at lokke de rigtige aromastoffer ud af kaffen – uanset hvilken kaffetype, du har købt. 

For at skabe den perfekte enkeltkopsmaskine måtte Moccamaster derfor udvikle en filterholder, som giver den rette kontakttid mellem vand og kaffe, selv med lille kaffemængde.

Udformningen af Cup-one løser dette. I lighed med alle kaffemaskiner fra Moccamaster optimerer den alle trin i bryggeprocessen:

- Vandet varmes op til 92-96 grader.

- Kontakttiden er på cirka fire minutter.

- Den færdige kaffe holder en temperatur på 80-84 grader.

Når kaffen er klar, slukker maskinen automatisk. Og det specialdesignede porcelænskrus, der følger med (der medfølger to), holder kaffen varm, mens du nyder den.

10 års garanti

Som alle produkter fra Moccamaster er Cup-one skabt til at holde. Den er – som alle andre Moccamastere – håndlavet, samlet og individuelt testet, før den forlader fabrikken i Holland.

Derfor fordobler Moccamaster de fem års garanti på maskinen til 10 år, hvis du registrerer den her.

Kaffeinspiration

Lær mere om Moccamaster